Encomana els teus productes

A més de poder visitar-nos a la botiga d’Algemesí, t’oferim la possibilitat de fer un encàrrec a través del correu electrònic, tant de cistelles i packs, com de productes per al consum individual.

Per tal de fer l’encàrrec de productes d’alimentació, fes click al següent enllaç i segueix les instruccions del formulari d’encomandes.

Si el que cerques són articles d’artesania de Palestina, ací pots descarregar-te el nostre catàleg actualitzat de 2024 i pots fer-nos qualsevol encomanda a través del correu botiga@latroballa.org.

 

Particulars

Si vols fer una compra a distància de forma individual, tant de productes d’alimentació com d’artesania, fes click a l’enllaç d’encomandes online i segueix les instruccions.

Tan prompte com siga possible t’enviarem els productes sol·licitats!

Parròquies i associacions

Si estàs pensant organitzar una trobada del teu grup o comunitat, i necessites productes de comerç just per l’esmorzar o el café, o per a regalar, no dubtes en contactar-nos:

  • Packs de consum per als moments d’encontre, en xicotet o gran grup.
  • Productes per muntar un stand de promoció i venda del comerç just.

Grups de consum

Un grup de consum responsable és un grup de persones que s’uneixen per comprar els productes de forma col·lectiva. El consum responsable genera major coneixement sobre els aliments que consumim, els mètodes de producció i distribució i la qualitat ecològica, i aquest format cooperatiu permet simplificar el procés de compra i les despeses.

Si vols més informació sobre l’objectiu i els passos per fer-lo realitat, fes click ací.

Totes les encomandes a través de la pàgina web estan subjectes a la disponibilitat actual de productes a la botiga i poden sofrir lleugeres modificacions respecte als productes presentats als catàlegs.

 Els enviaments són gratuïts a partir de 30€, per a localitats dins de la província de València. En cas contrari, contacta amb nosaltres per buscar la millor solució. Per a qualsevol dubte, pots posar-te en contacte amb nosaltres a través del correu electrònic o el telèfon mòbil.

 Moltes gràcies per apostar pel comerç just!

Adreça

C/Berca, 22
46680 Algemesí (València)

Horari
De dilluns a divendres, de 17 h a 20 h.
Dimecres i dissabtes, de 10 h a 13 h.

Telèfon

644 12 24 22

Correu electrònic

botiga@latroballa.org